Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Single Rock Vejle d. 2/10-21 kl. 18:00

Kære alle medlemmer, det er nu tid til generalforsamling i Vejles SRC klub. Alle medlemmer med min. ½ års medlemsskab er velkomne til at deltage.Efter generalforsamling vil SRC Vejle være vært for et lille traktement.

Forslag til generalforsamling bedes tilsendt Lilian på lmkongerslev@gmail.com eller afleveret skriftligt til et bestyrelsesmedlem ved en fredagscafé, dog senest den 18. september. Endelig dagsorden offentliggøres senest d. 22. september.
Tilmelding til generalforsamling senest d. 29. september
Foreløbig dagsorden kan ses her
Den endelige dagsorden kan ses her

Vel mødt

Bestyrelsen

 
 

Hej og velkommen til Single Rock Cafe i Vejle.

Du er meget velkommen til at møde op til vores fredagscafé. For bare 20 kr. kan du tegne et medlemsskab for en enkelt aften og prøve om et længere medlemsskab skulle være noget for dig.
Vi har åbent fredage fra 19 til 23, dog er caféaftenen flyttet til om lørdagen, den første weekend i måneden.
Vores lokaler er beliggende på Flegmade 14 på 1.sal (det er bagved og ovenpå stenhuggeren) – du er også velkommen til at kontakte formand Lilian Kongerslev på mobil 60590662 eller på mail: Lmkongerslev@gmail.com

 

Single Rock Café (SRC) Vejle er en almennyttig forening for singler. Alle aktiviteter og alt arbejde er baseret på frivillig indsats af bestyrelse og medlemmer.

SRC bevægelsen begyndte i Århus i 1996, og tæller pr. i dag ca. 10.000 medlemmer fordelt på mange byer i hele Danmark.

Formålet med SRC er at synliggøre singlekulturen, og det i en tidssvarende form. Det er IKKE SRC' hensigt, at knække statistikken ved at være 'enkebal' eller kontaktsted. SRC er et sted for singler, hvor medlemmernes ønsker og behov er mange og forskellige.

Den primære målgruppe er single kvinder og mænd i den modne alder. 

I SRC Vejle holdt vi vor første fest den 12. september 2003 på 'Paraplyen' med fulde huse. SRC er mange andre aktiviteter end 'blot' festerne - se en oversigt over aktiviteterne til venstre ...

Velkommen som medlem i SRC Vejle !

Tjek også vores facebookside for breaking news