SOMMER VED SØEN bliver arrangeret af foreningen MusikKolding i samarbejde med Kolding Kommune og Slotssøbadet.

Pladsen åbner kl 18.00 og koncerterne starter kl 19.00.

 

Koncertrækken er gratis og du støtter det gode arrangement, ved at købe dine drikkevarer på pladsen ved Slotssøen. Indtægterne fra baren er med til at sikre at koncerterne kan være gratis.

 

Der kommer rigtig mange gæster til arrangementet, så man skal forvente at koncerterne er stående.

 

Læs nærmere om årets artister under programmet.

https://musik.kolding.dk/sommer-ved-soen-mere-om/program/

https://www.facebook.com/musikkolding/

 

I 2020 spiller:

 

Torsdag den 25. juni sparker Signe Svendsen 2020-sæsonen af Sommer ved Søen i gang med lækker musik.

Med sig har hun et stærkt band og et splintrende nyt album i bagagen (Jan’2020). Hendes seneste singler ”Det Forlyder”, ”Frosten Slipper” og ”Langsom Musik” tegner et billede af en sangskriver, der med sin helt egen tone, sætter ord på det liv, der gang på gang rører og forbløffer os. Det, der kradser og det, der løfter os op.

”Jeg har turneret meget solo, så hver gang jeg har mit band med, får jeg virkelig den dér fornemmelse af at musikken kommer ud i alle hjørner. De her mennesker er musikere ind til benet, med en helt særlig evne til at få sangene op at flyve”.

Bandet består af musikerne Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Michael Falch, Poul Krebs, Hush) og Mads Andersen (Alberte, Marie Key, Rytteriet).

 

Mike Tramp er manden som har givet mere end fyrre år af sit liv 100% til rock’n’roll og verdens landeveje, og nu er vejen så nået til Kolding og Sommer ved søen. Kun overgået af Jørgen Ingmanns “Apache” og Lukas Grahams ”7 Years”, er han den danske kunstner og sangskriver, som er nået højest på den amerikanske Billboard Hot 100.
Han har mere end 11 soloalbums bag sig i eget navn, senest med albummet ”Stray from the Flock fra marts 2019.

 

De sidste fem år er Mike Tramp nået ud i alle hjørner af Danmark og fyldt koncertsale med sit Band Of Brothers, eller som solist med en akustisk guitar om halsen og to timers sange og storytelling, som kun få kan matche. Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen. Kom ned til Sommer ved søen hvis du vil opleve en vaskeægte rock’n’roller en forhåbentlig smuk sommeraften.

Mike stiller med sit kompetente band: Jakob Rønlov på trommer, Claus Langeskov på bas og Henrik Berger på guitar.

Danmarks nyeste og bedste dansktopband hedder Humørekspressen.

På kort tid har de stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Førstesinglen ”Godter På Vej” strøg direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen. Debutpladen ”En Lille Én” blev Årets Dansk Top Album 2018 og bandet blev Årets Dansk Top Gruppe 2019 forud for deres andet album ”Til Ære For Alle”.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah), der alle er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Sommer ved søen har atter en gang fornøjelsen af at præsentere hele Danmarks Erann DD.

Erann DD har en lang karriere bag sig med debut i 2000 med det dobbelte platin-sælgende album, Still Believing, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. Erann samlede i 2012 en kavalkade af sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser.

ERANN DD udgav sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober 2016. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra.

Vi elsker hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham som en af de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme. Oplev de store hits, Erann’s soulfulde sange og smagsprøver på de helt nye babies live i 2020.

Opråb! Rockers By Choice kommer til Kolding. Et af dansk hiphops absolut største koryfæer gæster Sommer ved Søen!


I 2019 havde de 30 års jubilæum for deres banebrydende album Opråb, hvor det atter en gang blev tid til at finde kangol-huer, guldkæder, Adidas sko og træningstøjet fra en svungen tid frem. Vi får besøg af den originale besætning, som består af Chief 1 (Lars Pedersen), Dee Pee (Per Pedersen), Master Phoze (Georgios Sagos), MC Pete (Peder Musing) og MC Swan (Øyvind Hagen Traberg).

Fra 1989 rider Rockers by Choice som de første på dansk hip hops første trykbølge, der for alvor dundrer igennem med albummet Opråb! Til Det Danske Folk. Den følges op af en massiv og langvarig turne med et fan-hysteri som aldrig er set før i DK. Gruppen indspiller tre album og et livealbum mere frem til 1996, hvor Rockers by Choice bliver opløst.

I 2019 var Rockers by Choice så på deres 30 års jubilæumsturné med hits som som ”Opråb!...”, ”Engel”, ”Nej Til Narkotika”, ”Peders Ting”, ”Ama'r er # 1” og ”Min Gamle Skole”, som stadig får masser af airplay.
"Vi vil vise gamle og nye fans at vi stadig kan trykke den af og jeg glæder mig for vildt til at shine de gamle tracks op og lave en tour de force rap koncert med fuld smadder og gang i den" - Chief 1

Mon ikke at der bliver mulighed for at kaste nogle håndtegn denne aften… Huhhh!

 

Årets sidste Sommer ved Søen-koncert sluttes af med en sand fællessangskoncert – Kom og syng med på alle de kendte og elskede Shubidua-sange fra det kæmpe store katalog af fællessange.

Der vil blive plukket de bedste af melodier og sange og trykket på alle pedaler for at få hele familien til at synge med. Fra Alpetoppen til Hvalen - fra Folkevognen til Sex-chikane. Det blir et overflødighedshorn af minder fra ungdommen og helt nye medleys, der vil flå jer rundt i årtiers fest-minder.

De 3 Shubber Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup, monster-trommeslager Flemse, guitar-guden B-Joe og Kasper Daugaard (tidl. Lucas Graham). Vi håber at se jer alle til årets vildeste sommerparty.