Opslagstavler

Hvem kan skrive et indlæg?

Da vi er en frivillig ukommerciel forening så er det vedtaget i bestyrelsen at indlæg med links til moms registrerede hjemmesider ikke hører til under vores opslags tavler.

 

Ethvert indlæg fra firmaer vil blive slettet uden videre.

 

Henviser til muligheden for at tegne reklamer på vores hjemmeside eller aftaler om rabatter for medlemmer under menuen "rabatter."

Opslagstavler

12-11-2016 22:22 af Silkeborg By

Silkeborg Shopper

Læs mere …

NADA

SRC holder ugentlig NADA aften i den næste måneds tid V/ Birgitte Havskov, som er under uddannelse til autoriseret NADA behandler.

Se tider og datoer her. 31/1 – 9/2 – 15/2 – 22/2 fra 18.30 – 20.15 hvor de sidst får sat nåle i, cafeen er åben til 21.00 Intro pris 20 kr. pr person pr. gang.

En Behandling vare ca. en lille time NADA er ører akupunktur med meget tynde nåle og korte nåle. Behandlingen er kinesisk visdom. Sigter mod at frigøre energi i dit system ved at opløse blokereringer. Det er irrelevant for behandleren at vide hvad du ”ellers fejler” for behandlingen forsøger ikke at ramme konkrete gebrækkeligheder men ønsker at Booste dine egne kræfter i almindelighed.

Kroppen bestemmer selv hvor energien sandes . Du skal regne med at sidde stille i 45 minutter med nålene i ørerene. Slukke tlf – ingen kaffe el alkohol men gerne NADA TE mest mulig ro på i den tid du sidder med nålene i. Jeg vil bagefter spørger dig bede dig gangske kort fortælle/beskrive hvad du mærker/føler mm Mød glad op og det er også ok bare at komme og hygge, det kan være du får lyst til at prøve