Naturgruppen kører på fuld tryk

Naturgruppen i Sønderskoven
Naturgruppen i Sønderskoven
 


Som det kan ses af programmet kører vi nu med arrangementer hver søndag praktisk talt hele året rundt. Så nu er det med at komme væk fra sofaen og ud i naturen sammen med alle de andre fra Singlerock.

Specielt for nye medlemmer:
Brug arrangementerne i naturgruppen som indgangsnøgle til foreningen. Her har du muligheden for hurtigt at lære række af de andre medlemmer at kende på en afslappet måde. I løbet af en vandretur vil man ofte nå at snakke med samtlige de øvrige deltagere.

Når du så efterfølgende møder op til fester eller fredagscafeen, vil der altid være flere, som du kender i forvejen og som kender dig.

Husk at møde præcis. Vi venter ikke ret længe før vi går.

Tilmelding eller ej?
Normalt kræver vi ikke tilmelding i forvejen, men ved de lidt mere specielle arrangementer samt rejser vil det være nødvendigt (check kalendersiderne).

Gode ideer
Udover de annoncerede ture er du meget velkommen til at komme med forslag til yderligere ture - hvad enten det er weekend, heldags- eller eftermiddagsture - og så kan du også få muligheden for at være guide.

Naturgruppens formål:
Formålet er via gå- og vandreture og beslægtede arrangementer at give medlemmerne
- mulighed for at få motion og frisk luft
- mulighed for at være sammen med andre mennesker, herunder lære nye mennesker at kende på en afslappet måde
- mulighed for at opleve, se og høre ting, som man ikke har oplevet før, bl.a. kønne landskaber, spændende vegetation samt dyr og fugle.

Dette foregår ved, at vi dels arrangerer kortere gåture 4-8 km (start kl. 13.00) dels længere ture (typisk start kl. 10.00). De længere ture kan udover vandreture kan være kanoture, cykelture, weekendophold i sommerhus eller hytter samt rejser/vandreture i udlandet.

Kontakt:

Hanne Andersen
Telf.  3024 2436
hanneha1306@gmail.com
Kirsten Skov:
Telf.: 26205348/76208130 
kirsten_skov@ofir.dk
 
 
 
 
Peter Brøndum:
Telf: 20818588