Medlem af Single Rock Café Aalborg

 

Ved indbetaling til bank netbank: Reg.nr. 9044 og derefter kontonummer: 0001587862 kan du blive medlem.

 

Husk at tilføje navn, 

Det gør det nemmere at kontakte jer.

 

 

1 års medlemsskab kr. 300,00

½ års medlemsskab kr. 180, 00

1 måneds medlemskab kr. 60,00

Er du ny og overvejer at blive medlem eller har du været medlem, men ikke indenfor de sidste 12 månder, men overvejer at  blive medlem igen kan du komme i klubben i en måned gratis.

Du vil blive registret og kan selvfølgelig indenfor denne måned tegne dig for et af de 3 ovenstående medlemskabsformer. Du vil under alle omstændigheder efter 1 måned blive kontaktet om du ønsker medlemsskab.

 

 

 

Har du spørgsmål vedrørende dit medlemsskab ?

Kontakt formand: 22755930

Medlemsadministrator: Helle Kirk hellekirk44@hotmail.com

Hvis dit medlemskab er overskredet med 2 uger vil du via sms eller mail få en besked om, at det er tid for fornyelse. Du har herefter 2 uger til at forny. Medlemskabet vil blive tilbagedateret til den dato du skulle have fornyet.

 

Hvis du ikke har fornyet dit medlemskab efter de 2 uger vil du bliver overført til listen ”Tidligere medlemmer”. Ønsker du helt at blive slette fra den liste er du velkommen til at kontakte medlemsadministratoren eller formanden via mail eller sms.

 

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem vil det være en stor hjælp hvis du meddeler det til medlemsregistratoren eller formanden via sms eller mail.

 

Vi håber dette nye system vil være til glæde for begge parter.

 

MVH Bestyrelsen.