CYKELROCK fra Ballerup

17-04-2021

 

Så er foråret så småt på vej, og vi har planlagt nogle gode ture.
 
Allerførst lidt generelt om turene: 
Corona'en sætter nogle begrænsninger, og vi følger naturligvis de til enhver tid gældende regler.
Deltagelse i Cykelrocks ture kræver tilmelding, Corona pas eller en test, der er under 72 timer gammel samt et gyldigt SRC medlemskort. Medlemskortet er vigtigt på turene for at kunne bevise, at vi er medlemmer af en forening og at vi kører sammen i et udendørs foreningsarrangement.
Turene foregår i det tempo arrangøren sætter. Alle deltagere har selv ansvaret for at følge med gruppen, så alle følges ad. Til gengæld kører vi ikke, før alle er klar.
 
 
 

Vi mødes lørdag den 17/4-2021 kl 11:00 på Ballerup station foran 7/11.
 
Turen går først til Hersted høje og herfra til Badehotellet, vikingebyen og den flotte håndbyggede vikingebro. Frokosten indtages med behørig afstand til hinanden, foran Ledøje kirke. Vi håber, at toiletterne er åbne på kirkegården trods Corona tiden. Husk siddeunderlag. Efter frokostpausen kører vi til Smørum og videre til Pederstrup. I Pederstrup er mulighed for at købe kaffe og kage. Turen slutter her, men der er mulighed for at vi er nogen, der kan følges tilbage til Ballerup Station. 
 
Husk at medbringe gyldigt medlemskort til vores forening og en negativ Corona test (under 72 timer gammel) eller Corona pas. 
 
Tilmelding til turen skal ske til Vibeke på mailen vibekeras@gmail.com og du er først tilmeldt, når Vibeke har bekræftet din tilmelding.
 
Vi glæder os til at se dig!
 
Mange hilsner
Cykelrock 
Merete og Vibeke
  
 
Vi glæder os til at trille afsted på nogle gode ture sammen med jer, der har lyst til at deltage.
 
Glade cykelhilsener fra hele holdet
Merete, Karl Aage, Flemming og Vibeke.
 
 
 
Sæt også ved disse datoer:
  
9. maj   og 19.juni og
p
å et tidspunkt i August
CYKELROCKS STORE JUBILÆUMSTUR med indbygget surprise.
 
 
 

Gå tilbage