Danseriet

18-12-2021

Bandet Copenhagen Blues Brothers spiller op til dans

Lørdag, den 18.12.2021.(Dørene åbnes kl. 20.00).

Skal vi mødes og gå ud og spise et eller andet sted inden vi går ned på Danseriet.

Send en SMS til Lis H. – mobil 23607210 - om, at du gerne vil deltage. Du vil høre nærmere om, hvornår og hvor I skal mødes.

Lis finder et sted tæt på Danseriet, hvor vi spiser og hygger indtil vi samlet går ned på Danseriet for at få rørt danseskoene.

Lidt om bandet og musikken.

Copenhagen Blues Brothers fejrer mere end 20 års eksistens og er nu blevet det største "Blues Brothers Show" nogensinde set i Danmark.
Efter at have turneret hundreder af de mest danske og internationale spillesteder, barer, virksomhedens hovedkvarter og showpladser, fik CPH Blues Brothers show-oplevelse og en stor gruppe fanatiske bluesmisbrugere som loyale fans.
Historien er den samme, som frontfigurerne Jake og Elwood Blues (The Blues Brothers) giver publikum deres "Blues Fever" tilbage, der leverer et underholdende show, med groovy rytmeafsnit, et stramt hornafsnit og selvfølgelig i velkendte outfit "Black Suits".
Copenhagen Blues Brothers har siden sin begyndelse til hensigt at spille de berømte Blues Brothers-sange.
Dette har resulteret i et meget travlt band, der i de sidste 15 år har turneret i hele Danmark og Skandinavien.
Ideen, bortset fra musikken, er at lave et show, der varmer et hvert dansegulv op, med de mest ægte Blues Brothers, der danser og hopper rundt på scenen, for at få festen til at rulle - og folk, der danser på dansegulve!
Musikerne i Copenhagen Blues Brothers har mange forskellige rødder og har alle spillet i andre populære bands. Men da Københavns Blues Brothers samlet sig for at spille "The Blues", blev det en unik oplevelse, fordi alle bandmedlemmerne deler en fælles kærlighed til Blues, R&B og Soul.
- Du skal opleve dette live

Læs evt. selv nærmere på Danseriet,s hjemmeside – https://danseriet.dk/

Gå tilbage