Biograftur

07-12-2021

Vil du med i biografen og se ”House of Gucci” tirsdag den 7. december 2021?

Kino viser ”House of Gucci” fra kl. 19.00 – ca. kl. 22.00.

Du skal selv sørge for at købe billet. Som regel forsøger vi at sidde på rækken, hvor der er god benplads (mellemgangen). 

Hvis du har lyst til at spise på La Rustica inden filmen kl. 17.30, så send en mail til larsensannebannebjerg@gmail.com senest kl. 10.00 på selve dagen, så bestiller jeg bord til os.

Bedste hilsener

Sanne

 

Lidt om filmen:

”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Skuespillere: Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver, Lady Gaga, Jeremy Irons m.fl

Instruktør: Ridley Scott (”Thelma & Louise”, “Gladiator”, “Black Hawk Down”

Genre: Drama

Gå tilbage