Vigfestival

09-07-2020–11-07-2020

Har du prøvet en lydløs musikfestival??

Det har du jo nok ikke, men nu får du chancen. 

Da Vig-festivalen 2020 blev uigenkaldeligt aflyst var det nærliggende også at annullere vores reservation af pladser på Vig Camping.

MEN DET GJORDE VI IKKE.

Der var nemlig flere der foreslog, at vi alligevel kunne holde et par dages ferie sammen på en nyrenoveret campingplads, der ikke ligger for langt væk og findes i et område, hvor der faktisk er en del andet at opleve. Til den tid vil vi sandsynligvis have tilladelse til at være lidt flere, lidt tættere på hinanden end vi må lige nu og vi magter jo nok at fremtrylle lidt musik.

Vi vil stadig have en pavillon, med fælles morgenmad, kaffe og te ad libitum, godt selskab og det allerede aftalte fantastiske vejr. 

A) Hvis du vil prøve det, kan du købe en pavillonbillet HER

Den koster kr. 150.- (plus gebyr) for alle de ovennævnte lyksaligheder. Den oprindelige dato er 9. 10. og 11. juli, men det behøver du ikke at føle dig begrænset af. Adressen er Vig Camping, Ravnsbjergvej 29,

4560 Vig. Billetsalget slutter 15. maj.

B) Hvis du IKKE vil prøve det, og hvis du er en af de 16 personer der allerede HAR købt en pavillonbillet, kan du få dine penge tilbage ved at skrive til Bjarne Gandrup TRYK HER, så returnerer han din forudbetaling.


Således tænkt af John, Stig og Bjarne.

 

Gå tilbage