Corona-AFLYST Vandreweekend i "Bjerge"

01-04-2021–04-04-2021

 

Desværre er weekenden Corona-aflyst.


Vandreweekend

fra torsdag d. 1/4 kl. 16

til søndag d. 4/4 kl. ca. 15.

 

  • Vil du hygge dig med andre singler?

  • Vil du med ud at vandre?

  • Vil du lave mad og spise den i selskab med andre?

 

      Dét er der mulighed for i påsken.

  • Vi singler savner selskab efter adskillige måneders isolation.

  • Til påske er foråret kommet og vi har passeret forårsjævndøgn.

  • Restriktionerne er ophævet (håber vi).

 Billedresultat for påske tegninger

Derfor tager vi på vandreweekend. Vi skal bo på Københavns Lærerforenings feriekoloni Bjerge, deltagerne indkvarteres på hvert sit værelse, der kan være op til 16 deltagere på turen. Kolonien ligger tæt på Kalundborg. Der må påregnes lidt kørsel til og fra vandrestederne.

 

Adressen er: Kolonien Bjerge, Havnemarken 25, 4480 St. Fuglede.
Detaljerede oplysninger: Tryk

 

Du skal være medlem af SRC for at deltage. 
Husk at medbringe medlemskort på turen.

Nyt medlemskab kan købes her: Tryk

   

Vi påregner at lave både korte (8-10 km) og længere (15-20 km) vandreture. Du skal være indstillet på at deltage på fælles madlavningshold, samt at medbringe eget sengetøj og egne drikkevarer


Hvis du har idéer og ønsker at bidrage til fælles aftenhygge bedes du kontakte vandreudvalget: hyttetur@kbh-src2.dk / 51 89 11 80 (John).

 

Vil du med, skal du købe en billet på Place2Book Tryk. Den koster 1.200 kr. og refunderes ikke ved framelding. Skulle du blive forhindret i at deltage på turen, er du velkommen til at overdrage eller sælge billetten til et andet medlem af SRC. Orienter venligst vandreudvalget om evt. overdragelse. Salget stopper, når der ikke er flere pladser, dog senest den 15. marts. Skulle turen blive aflyst, eksempelvis grundet forsamlingsforbud, vil de indbetalte beløb blive tilbagebetalt.

 

Ved tilmelding angives om man foretrækker at deltage i tilberedning af morgenmad/frokost eller aftensmad. Fordeling af opgaver foretages kort efter 15. marts og vi vil forsøge at imødekomme ønsker men kan ikke garantere at dette kan lade sig gøre. Hold til aftensmad skal sørge for, i fællesskab, at beslutte en 2-retters menu samt sørge for indkøb til denne. Ingredienser til morgenmad/frokost indkøbes af vandreudvalget. Oversigter over arbejdsfordelingen udsendes til alle deltagerne. Udlæg for indkøb (husk bilag) samt evt. efterbetaling til fællesudgifter afregnes på selve turen.

 

Vandreudvalget vil forsyne de enkelte afdelinger af SRC med en liste over deltagere fra afdelingen, så de enkelte afdelinger kan planlægge evt. fælleskørsel, for at gøre transporten billigst mulig. For København/Roskilde tager vandreudvalget sig af denne planlægning.

 

Vi planlægger vandreture på hhv. 8-10 km og 15-20 km fredag og lørdag samt kortere ture torsdag efter ankomst og søndag før hjemrejse. Deltag evt. på vandregruppens dagture, så du ved, hvad det betyder i praksis Tryk

 

Indkvarteringen foregår med 1 person i hvert soverum, baderum og toiletter er til deling. Der er plads til 16 deltagere, hvis nogen ønsker at bo sammen, er det også muligt. Søndag er der fælles oprydning inden afrejsen, vi betaler os fra selve rengøringen.

 

Prisen for turen er budgetteret til omkring 1.200 kr. pr. deltager for overnatning, el, varme, kost og vandreture. Hertil kommer udgifter til egne drikkevarer, transport til og fra stedet samt til kørsel i lokalområdet.

 

Køb din deltagerbillet her:  Tryk

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til deltagere i vandreudvalget, når du møder dem på en af dagturene, eller ved mail til: hyttetur@kbh-src2.dk  

 

Mange hilsner fra vandreudvalget i SRC København 

Else, John og Nina

 

 

 

Gå tilbage