SRC-Fest i Frederiksberghallerne

23-03-2024

 

OBS OBS OBS OBS OBS

SIDSTE TILMELDINGSFRIST ER PÅ SØNDAG D. 17-3 INDEN MIDNAT.

Kom til fest i Frederiksberg Hallerne

Lørdag d. 23. marts,

Jens Jensens Vej 20, 2000 Frederiksberg.

 

Hér serveres en skøn buffet, er søde mennesker, god betjening og efterfølgende musik leveret af ”Second Hands”. Stemningen og dansen er du medansvarlig for og selvom vi gerne vil høre hvad du ikke synes om, så er det nogle gange rart at få positiv feedback.

 

Menuen er:

Bagt Laks 

Helstegt Black Angus okse 

Kartofler vendt i friske krydderurter og stegt i ovnen

Broccoli salat

Årstidens salat 

Rødvinssauce 

Dessert serveret på buffet inkl. kaffe og the 

Gammeldags æblekage 

 

Du skal have et gyldigt medlemskab af Single Rock København for at deltage i festen Tryk her 
hvis du skal købe et medlemskab – du kan ikke købe det i døren, og du skal kunne fremvise dit medlemskort og køb af billet (især hvis du kommer som medlem udenfor Københavns området). Vi tjekker øvrige deltagende gæster på forhånd, og du vil modtage en besked, hvis du ikke har et gyldigt medlemskab så du kan rette op på det inden du kommer.

 

Vi skal høre og danse til Second Hands:

Der er ikke tale om et loppe- og genbrugsmarked, men et godt genhør med tophits fra 60'erne, når bandet Second Hands går på scenen.

De tre store B'er fra 60'erne; Beatles, Beach Boys og Bee Gees, fylder godt op på Second Hands repertoireliste. Alle fem musikere i Second Hands begyndte at spille i 60'erne, og de har holdt liv i musikken lige siden. Ud over gode, dansevenlige 60'er-hits, så handler det for Second Hands om at have det sjovt, både på scenen og blandt publikum.

 

Pris pr. person 385 kr. for en spisebillet og 100 kr. for en dansebillet, som skal være købt på forhånd på Place2book Tryk her

Du skal komme mellem kl. 18 og 18.30, hvis du har en spisebillet, og mellem 20.30 og 21.00 hvis du har en dansebillet. Musikken spiller fra kl. 21.  

 

Bedste hilsen Grethe og Signe

 

 

 

 

Gå tilbage