VENTELISTE. Kunst i Folketinget. GRATIS

30-11-2021

 

Turen er nu udsolgt, men jeg sætter gerne folk på venteliste. Da der er lidt længe til, er det realistisk, at der vil komme afbud.


Tirsdag den 30.november
kl.17:30 -18:00.

Kære Kunst-interesserede medlemmer af Singlerock.

Der er kunst på væggene i Folketinget. 

På en kunstomvisning bliver I præsenteret for kunsten i Folketingets mange forskellige gruppeværelser og udvalgsværelser, på gangarealet og i selve Folketingssalen. Undervejs ser I en bred vifte af danske malerier lige fra 1800-tallets guldaldermalerier frem til de nyeste statsministerportrætter. Bemærk, at omvisningen foretages af én af folketingets betjente, og at du ikke kan forvente en kunsthistorisk gennemgang af værkerne. 

Kan anbefales at ta med blot for at se Folketingssalen.

Mødested: Folketingets besøgsindgang ved den store trappe i Rigsdagsgården, Christiansborg. (adressen er Rigsdagsgården). Her skal I igennem et sikkerhedstjek. I kan forvente at få adgang til Folketinget 15 min. før besøgets start.

 

Tid:
Tirsdag d. 30 nov. kl.: 17:30 - altså adgang fra 17:15.


Rundvisningen slutter kl.18:00.
Derefter går vi på 
Kafe Kys, Læderstræde 7.
(De har småretter).

 

Tilmelding til kunst omvisning og/eller café: 

SMS til Lina: 30 26 74 17. Skriv venligst, om du går med på café. Først til mølle. Jeg har 17 pladser og jeg har et ID-nr., vi skal vise.

Sidste tilmelding: 25. november.

Du vil få en reminder et par dage før arrangementet, som du skal svare bekræftende tilbage på, så alle pladser er besat.

 

Hilsen Lina Ulkjær

 

Gå tilbage