CORONA-AFLYST UDSOLGT Kultur-tur til Folketinget

31-01-2021–01-02-2021

Turen er levet aflyst på grund af skærpede tiltag.

Turen blev udsolgt allerede 2 dage efter annonceringen.

Kultur tur til Folketinget (gratis), Speciel rundvisning om genforeningen, søndag d. 31. januar kl. 14:45.

STED:
Til højre for Christiansborg Trappe.

Kom 15 minutter før(altså 14:45, da rundvisningen starter 15:00)

Mød op ved Folketingets besøgsindgang, der ligger til højre for den store trappe i Rigsdagsgården. I kan forvente at få adgang til Folketinget 15 min. før besøgets start(14:45). Ved for sen ankomst kan Folketingets Besøgstjeneste give pladserne på omvisningen til andre.

 

Sikkerhedstjek ved ankomst:

Når I ankommer til Folketinget, skal I som alle besøgende igennem et sikkerhedstjek. Det foregår på samme måde som i en lufthavn. Husk at medbringe denne bekræftelse på besøget.

Lina har bookingbekræftelsen med.

Gåtid Metro Kongens Nytorv eller Gammel Strand Metro ca. 7 min.

TID:
søndag d. 31. januar 2021 kl. 14:45
(Kom IKKE for sent).

Speciel rundvisning om genforeningen varer 90 min. og indeholder:

Du kommer bl.a. forbi Folketingssalen og Samtaleværelset. Du vil også se den særlige minderude, der blev fremstillet i forbindelse med genforeningen, og opleve de originale valgplakater fra 1920 i udvalgsværelset, som også bliver kaldt Det Sønderjyske Værelse. Som noget helt unikt vil du også få mulighed for at se den originale grundlov fra 1920, der normalt ikke er tilgængeligt for offentligheden, men som i anledning af 100-året for genforeningen bliver udstillet på Christiansborg. 

Spisning:
Bagefter trænger vi til lidt luft og går over Knippelsbro ud til Standgade 50, hvor vi spiser på Christianshavns Færgecafe ca. 17:15, https://faergecafeen.dk/. Det er et dejligt hyggeligt sted.

Det er også muligt kun at melde sig til spisning. 

OBS:
Vi har 10 pladser til Folketinget. Tilmelding til Lina sms: 30 26 74 17.  Husk både tilmelding til Folketinget og evt. spisning.

Vi kontakter dem, der tilmelder sig et par dage før, for at I kan bekræfte I kommer, så vi fylder alle pladser ud. Vi opretter en venteliste.

Senest tilmelding 28. januar 2021.

Kulturgruppen Tomas og Lina,

 

Gå tilbage