UDSOLGT Kanotur fra Frederiksdal - Brede

26-07-2020

 

Søndag den 26.juli  er UDSOLGT.

Vi mødes kl. 11:00 ved kanoudlejningen i Frederiksdal og fordeler os med 3 i hver kano, vi forsøger at sikre at der er mindst en øvet kanofarer i hver kano. Resten lærer at føre kanoen undervejs.

Fra Frederiksdal sejler vi gennem Mølleå-kanalen til Lyngby Sø og videre til Lyngby Mølle, hvor vi hiver kanoen op og på hver båd skifter bemandingen plads indbyrdes.

Derfra sejler vi videre til Fuglevad, hvor vi igen hiver kanoen op, kører den over vejen på de medbragte vogne og sejler videre til Brede, efter at vi igen har skiftet plads indbyrdes.

I Brede spiser vi vores medbragte frokost og når vi har nydt denne og den helt fantastiske udsigt, sejler vi tilbage igen. Vi forventer at være retur i Frederiksdal ca. kl. 16, hvor det er muligt at nyde en forfriskning, enten i kanoudlejningen, Den Gamle Have eller ved Frederiksdals søbad.

Transport til Frederiksdal kan enten ske i bil, parkering bag Den Gamle Have, via cykel eller med tog til eksempelvis Lyngby Station og bus 191 til Frederiksdal. Der er ca. 6 km at cykle fra Lyngby Station til Frederiksdal og 2,5 km fra Sorgenfri Station. Bus 191 kører fra Lyngby Station mod Sorgenfri Station kl. 10:34 og ankommer til Frederiksdal kl. 10:46.

Der er et begrænset antal billetter á 200 kr. til rådighed. Køb her.

Gyldigt medlemskort eller dokumentation for nyligt indbetalt kontingent skal medbringes: Tryk her for fornyelse/indmeldelse

Husk:

  • Praktisk påklædning efter vejret

  • Mad til egen fortæring

  • Drikkevarer til eget brug. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at drikke alkohol i kanoen, men det er naturligvis tilladt at medbringe en lille én til pauserne og frokosten.

Mange hilsner fra Eventgruppen – repræsenteret ved John og Nina.

Mail: eventgruppen@kbh-src2.dk

Gå tilbage