Frivillig-arrangement i Korsbæk

06-09-2020

 

Søndag den 6.september 2020 kl.13.

Frivillig arr. til Korsbæk på Bakken. 

Kære Alle

Her er årets sidste tilbud til alle foreningens frivillige – men alle andre medlemmer er selvfølgelig også velkomne til "ufrivillig"-pris.

 

Bemærk den korte tilmeldingsfrist:
Tirsdag den 4.august kl. 23:59, i alt 24 pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

 

Titel: Korsbæk på Bakken

Dato: Søndag den 6/9-2020

Mødetid: Kl. 13

 

Pris - frivillige: 75 kr.
Tryk her for at købe billet, hvis du er frivillig.

Pris - ufrivillige: 279 kr.  
Tryk her

  

Denne dag - som jo også er sidste dag på Bakken i denne sæson - er foreningen vært ved en sommerplatte på Jernbane Restauranten + 1 drikkegenstand og en omvisning i Korsbæk på Bakken. Øvrigt er for egen regning.

 

Mens vi nyder frokosten, skal vi en tur tilbage i tiden … Mindes de gode TV-aftener med Matador. Blive en smule nostalgiske og opleve stemningen fra dengang i Korsbæk.

 

Tjener Boldt serverer for os - når han ellers har tid til det ind imellem flirten med Agnes. Røde, Larsen og Fede får sig nok et slag kort og en snak om politik og om borgerskabet. Lærer Andersen og Misse kommer måske også forbi.

 

Bagefter skal vi på rundvisning i Korsbæk. Op og ned ad Algade. Besøge byens spidsborgere i de private gemakker. Lauras køkken. Og Katrines gård. Opleve tjenestefolk og arbejdere. Madam Blå, blomstret porcelæn m.m. Høre anekdoter og sjove historier.

 

Vi slutter af med Fri Leg på Bakken.

Se mere her: https://www.korsbaek-bakken.dk/Spisesteder/Jernbane-Restauranten.

 

Som frivillige regnes medlemmer med gyldigt medlemskab, 6 eller 12 måneder, der indenfor det sidste år enten har arbejdet med klubbens infrastruktur i mindst ½ år (eksempelvis fredagscafé-vært, bestyrelsesmedlem, etc.) eller selvstændigt har stået for mindst 2 arrangementer annonceret via Spontanlisten (eksempelvis musikarrangement, vandretur, etc.).

Vi håber at se rigtig mange til dette arrangement i Bakkens tegn.

 

De bedste hilsner fra Bestyrelsen

 

 

 

Gå tilbage