CYKELROCK fra Lergravsparken

09-05-2021

 

Så er foråret så småt på vej, og vi har planlagt nogle gode ture.

 

Allerførst lidt generelt om turene: 

Corona'en sætter nogle begrænsninger, og vi følger naturligvis de til enhver tid gældende regler.Deltagelse i Cykelrocks ture kræver tilmelding, Corona pas eller en test, der er under 72 timer gammel samt et gyldigt SRC medlemskort.
Medlemskortet er vigtigt på turene for at kunne bevise, at vi er medlemmer af en forening og at vi kører sammen i et udendørs foreningsarrangement.
Turene foregår i det tempo arrangøren sætter. Alle deltagere har selv ansvaret for at følge med gruppen, så alle følges ad.
Til gengæld kører vi ikke, før alle er klar.
 

ANDEN FORÅRSTUR er

 

Søndag 9.maj kl. 11:00.
mødested er Lergravsparken Metrostation.M
 

Vi kører langs det skønne Øresund og tager Kystvejen uden om lufthavnen til Dragør havn. Her vil der være en times pause til at nyde frokost og gå på opdagelse.

Vi kører hjemad gennem den gamle landsby Magleby og rammer herefter Flyvergrillen. Her er det muligt at se ind over lufthavnen og måske er der endda fly der letter. Herfra kan man enten selv tage hjemad, eller følges med os til Lergravsparkens station. 


Turen er med tilmelding til fl.iversen@privat.dk
Man skal have et coronapas eller en test, der er mindre end 72 timer gammel samt gyldigt medlemskort til Single Rock Café for at deltage.  


Turen aflyses ved vedvarende regn, se Single Rock hjemmeside. Hvis det blæser aflyses ikke, men det tilrådes at have noget vindtæt på, da der sine steder på ruten er meget åbent. 


Telefon på dagen 5121 6658.

 

Arrangører: Flemming og Karl Aage

 
 
Sæt også ❌ ved disse datoer
  

19.juni og
p
å et tidspunkt i August

CYKELROCKS STORE JUBILÆUMSTUR med indbygget surprise.

 

 

 

Gå tilbage