CykelRock Carlsberg Byen

15-05-2023

 

Kære alle cykelglade Singlerockere

 

Nu er turen prøvekørt og vi glæder os til at se jer kl. 10:30 (IKKE kl. 11:00, som oprindeligt annonceret) på Carlsberg Station på området foran 7-Eleven.

Denne tur er en mandag. Det er vores erfaring, at mange har mandage og/eller andre hverdage til rådighed, så denne tur er lige for at se, hvordan deltagerantallet er på en hverdag i forhold til weekenden.

 

Udover et stemningsbillede af Carlsberg Byen på en hverdag, har vi også disse oplevelser på turen

 

  • Onkel Toms Hytte

  • Humleby

  • Landbohøjskolens Have (cyklen parkeres udenfor)

  • Frederiksberg have (cyklen parkeres udenfor)

  • Option: Rotur på 20 minutter i Frederiksberg Have til kr. 55 pr. Deltager. Dem, der ikke vil med på roturen kan i stedet gå rundt i haven på egen hånd og møde resten af selskabet ved bådfarten, når vi kommer retur og er klar til at spise frokost (medbragt, eller købt på stedet).

  • Carlsberg Byen, hvor vi “snirkler" rundt og kigger på de nye byområder og de gamle bygninger, der stadig står. Turen rundt bliver ikke særlig lang, da rigtig meget af Carlsberg Byen er en buldrende byggeplads. MEN vi ender med at gå i den gamle bryggers have og hygge lidt der, måske med kaffe. Haven ligger lige ved Carlsberg Station, hvor turen ender.

 

Husk Evt. madpakke, drikkevand, siddeunderlag, fodtøj, der er til gå ca. 1 km i alt.  plus det vigtigste: Det gode mandagshumør.

 

Glad Cykelrock hilsen

Merete og Vibeke

 

 

 

Gå tilbage