Alt er foreløbig aflyst, og der er lukket i singlerock

 

Evt. donation kan indbetales på:


9044 0001732838 med angivelse af "donation"

 

Påskefrokost bliver til PINSEFROKOST lørdag den 30. Maj kl. 14.00

 

 

 

 

INFO FRA BESTYRELSEN


Kære Singlerockere!


Som I alle er klar over, er Danmark og resten af verdenen hårdt prøvet i øjeblikket. Og det er vores lille forening også. I bestyrelsen har vi travlt med at vurdere, om og hvordan vi evt. kan klare os igennem denne krise. Vi må jo ikke bruge vores lokaler lige pt. så vi ringer jævnligt til hinanden, sender mails og sidst har vi i torsdags prøvet at holde et bestyrelsesmøde via internettet (messenger)… det virkede meget godt!!


I får her en lille opdatering på situationen i vores forening, som vi i bestyrelsen ser den. I den forbindelse skal nævnes, at vi i bestyrelsen er enige om, at vi – så længe vi kan - vil forsøge at bibeholde vore lokaler i Danmarksgade.
Kontingent. Som de fleste sikkert er opmærksom på, blev det på generalforsamlingen vedtaget, at kontingentet fremover er kr. 500,00 helårligt og kr. 300,00 hvis man vil betale halvårligt. Helle Kirk er klar til at fremsende mail om betaling til de medlemmer, der normalt fornyer medlemskabet her omkring april måned.


Vi er helt klar over, at nogle måske vil tænke ”jeg venter med at betale og ser hvordan det går… jeg kan jo altid melde mig ind igen… lige i øjeblikket får jeg jo ikke noget ud af at betale for mit medlemskab”.


Jo det gør du… ved at betale for medlemskabet, er du med til at der vil være en chance for, at vi kan beholde lokalerne og at vi fortsat har et sted at mødes og hygge, når regeringen igen åbner samfundet op.


Så, på trods af usikkerheden om vi kan beholde lokalerne, opfordrer vi i bestyrelsen naturligvis til, at alle vil være solidariske og forny medlemskabet…. ellers kan vi desværre være nødsaget til at opsige lokalerne.


Klubbens økonomi. Som tidligere oplyst, har vores udlejer været flink, og givet os en huslejefri måned i april, det er dejligt!!
Det betyder at vi i øjeblikket har økonomi til, at vi kan klare lokaleudgifter til og med juli måned, selv om der ikke er løbende indtægter. Herefter er kassen desværre tom.


Derfor er det også altafgørende at vi støtter op, og betaler medlemskab…

Vi vil forsøge at søge tilskud fra regeringens hjælpepakke. Det er langt fra sikkert, at vi er berettiget til at få hjælp, men vi er klar til at gøre forsøget. Ansøgning skal fremsendes via www.virk.dk. ”Vinduet” for ansøgning er endnu ikke åbnet, men når der åbnes op for ansøgning vil vi tjekke af om vi er berettiget til støtte og i givet fald fremsende en ansøgning.


Som I kan se, er det ikke helt let at få vores lille klub/forening til at fungere optimalt i øjeblikket. Det helt store spørgsmål i øjeblikket er som anført, om vi skal opsige lejemålet i Danmarksgade 49. Opsigelsesfristen er på 6 måneder. Hvis vi er berettiget til støtte, vil vi være sikret økonomisk således, at vi kan beholde lokalerne til og med september i år.


Vi håber på Jeres opbakning til ovennævnte, og vi glæder os helt vildt meget til, at vi igen kan mødes i Danmarksgade 49 og forhåbentligt holde et brag af en åbningsfest.


Pas nu på Jer selv derude i samfundet. Håbes vi snart ses igen.


PBV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en forening for singler.

En forening, hvor venskaber skabes, bånd bindes og mennesker mødes til hygge, samvær, interessefællesskab, fester og meget mere.Foreningen drives på frivillighed med en bestyrelse.

 

Foreningens liv bygger på hvert enkelt medlems input. Aktiviteter, arrangementer, fester, rengøring, vedligehold af lokaler, nye initiativer og alt det, som får foreningen til at leve, skabes i fællesskab. Jo mere der bydes ind – jo mere kommer der til at ske !

 

Velkommen – Tag de 3 små skridt ned af trappen, Vi står parat til at tage godt imod. 

 

 

____________________________________________________________________________