Marts

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder:

 

INFO FRA BESTYRELSEN DEN 7. MARTS


Hej alle Single-rockere!!


Så er det atter tid til en lille opdatering og orientering.


Allerførst, så er det utroligt dejligt at se på FB, at Jens Post og Jens Peder arrangerer og planlægger gå-ture rundt i byen , og efter de billeder der er lagt op, ser det ud til at I virkelig kommer rundt i Aalborg… stor ros til jer alle for på den måde at ”holde gang i klubben”.


Og i bestyrelsen er vi også opmærksom på, at der – især her under krisen – er dannet flere små ”corona-bobler”, hvor folk mødes, måske spiser sammen og bare hygger igennem. Vi er flere i bestyrelsen, der også er med i en sådan ”boble”…. det er rigtig godt.


Hvis der er nogen af jer, der ikke med i en sådan ”corona-boble” og gerne vil være med i en, så send en mail til bestyrelsen på bestyrelse_srcaalborg@singlerock.dk, så vil vi se om vi kan formidle kontakten mellem dem der er interesseret.


Og så til en SUPER GOD NYHED:


I sidste info (den 3/2-21) skrev vi, at det ser sort ud med økonomien, og at vi kun har økonomi til 3 måneder.
Nu har vi i bestyrelsen fået kontakt til en anonym donor, der vil sikre vores økonomi (nogle af de faste udgifter), således at vi har økonomi ½ år frem til den 1/8 2021 !!!!


Så alle tanker og spekulationer om, at vi bliver nødt til at opsige lejemålet og måske nedlægge klubben er indtil videre skudt til hjørne….. især da vi både tror og håber på, at regeringen åbner for caffé-besøg inden den 1/7 2021.


I sidste info oplyste vi, at opkrævning af medlemskab er sat i bero her under tvangslukningen. Det er fortsat gældende, men…..


Selv om vi nu har fået en donor i ½ år, vil vi have behov for kapital til indkøb af diverse fornødenheder, til når vi åbner igen.


Så hvis der er nogle af Jer, der gerne vil støtte klubben økonomisk, er I meget velkommen til at betale Jeres kontingent nu. Når klubben åbner igen, vil i – tidsmæssigt – blive godskrevet den periode vi har været lukket.


Kontingent (kr. 300,00 for ½ år og kr. 500,00 for et år) kan indbetales på 9070 0001587862.


Håber I alle får et godt og sikkert Corona-forår…… pas på Jer selv….. lige pludselig ses vi i Danmarksgade 49.


DBH
/Bestyrelsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en forening for singler.

En forening, hvor venskaber skabes, bånd bindes og mennesker mødes til hygge, samvær, interessefællesskab, fester og meget mere.Foreningen drives på frivillighed med en bestyrelse.

 

Foreningens liv bygger på hvert enkelt medlems input. Aktiviteter, arrangementer, fester, rengøring, vedligehold af lokaler, nye initiativer og alt det, som får foreningen til at leve, skabes i fællesskab. Jo mere der bydes ind – jo mere kommer der til at ske !

 

Velkommen – Tag de 3 små skridt ned af trappen, Vi står parat til at tage godt imod.