Hej Single Rockere - Fra Single Rock i København har jeg modtaget dette tilbud:

I Single Rock Café København har vi i mange år holdt to vandreweekends per år. Disse starter normalt sent torsdag eftermiddag, hvor vi mødes mellem 16 og 20 for at gå en kort tur (5-7 km) efterfulgt af middag kl. 20. Fredag, lørdag og søndag er der fælles morgenmad, smøring af madpakker, fælles gå-tur (ca. 15 km, 10 km søndag) og fre-/lørdag fælles middag.

Der overnattes normalt på en koloni i 2 sengs stuer men 3 eller 4 sengs stuer kan forekomme. Der er fælles madlavning, hvor opgaver (indkøb, madlavning, opvask, oprydning) fordeles blandt deltagerne.

I de senere år er antallet af medlemmer i SRC KBH gået ned og for at sikre at vores vandreweekends kan fortsætte, vil vi gerne invitere medlemmer fra andre afdelinger af SRC til at deltage. Vi forestiller os, at man i en anden afdeling kan samle en bilfuld medlemmer, der ønsker at deltage, og som så selv kan sørge for transport til og fra overnatningsstedet.

Vores næste tur går til en koloni i Liseleje, Nordsjælland (Se link nedenfor), fra torsdag d. 11. oktober til søndag d. 14. oktober.

Tilmelding sker via Place2Book ved betaling af et depositum på kr. 150 per deltager fra 1. august. I slutningen af september skal der indbetales kr. 650 per deltager og en endelig afregning kan finde sted på selve vandreweekenden. Det har endnu ikke været nødvendigt at opkræve efterbetaling.

Betalingen inkluderer overnatning, mad og rengøring, egne drikkevarer medbringes af deltagerne.

Yderligere oplysninger og tilmelding på SRC-KBH: http://www.singlerock.dk/…/k…/events/vandreweekend-9948.html

Supplerende spørgsmål kan stilles til
E-mail: hyttetur@kbh-src2.dk
Tlf: 29 48 25 98 (Nina Rasmussen)