SOMMERCAFÉ: Hellig Kors Kilde

03-08-2018 (18:00)

nbsp]

Cool Cool Cool Cool

 

Sommercafé: Hellig Kors Kilde i Jyllinge


Image


Vi mødes kl. 18 ved stranden ved siden af Hellig Kors Kilde ( nedenfor Hellig Kors Kirke). Der står et par borde/ stole, som jeg dog ikke kan booke. Skulle der være optaget, finder vi en anden løsning. Der er andre borde samt en græsskråning. Der er også en bålplads, men i disse tørketider, skal vi nok ikke satse på den. Medbring mad og drikke og evt. siddeunderlag.

 

Hvis du kommer med bus:

Stå af ved Jyllingecentret og gå ned mod fjorden forbi Jyllinge Kirke. Når du kommer ned til Bygaden skal du dreje til højre og gå ud mod Nordmarken og videre ud af Nordmarksvej. Gå et pænt stykke. Gå forbi stenen ved Helligkors Kilden, der står til venstre for dig  og hen til  stien fra Helligkorskirken, som ligger oppe på bakken til højre for dig. Gå til venstre ned ad stien mod fjorden og følg stien til højre langs fjorden. Så er du der.

 

Hvis du kommer i bil: Parker på Helligkorskirkens parkeringsplads. Gå på den anden side af kirken og følg stien ned mod fjorden. Du kan også køre ud af Nordmarksvej fra Bygaden og parkere på græsplænen lige ved siden af (tror jeg nok).

 

Arrangementet bliver aflyst i tilfælde af meget dårligt vejr og vi holder normal fredagscafé.

 

Ring til Tove 30 59 31 46 for yderligere oplysninger.

Tilbage