BIF Gøg og Gokke

01-05-2019

Vil du med i Kino på Ro’s Torv og se

 

”Gøg og Gokke”?

 

Vi har reserveret billetter til forestillingen onsdag den 1.maj kl.18.45 – 20.23.

 

Reserverede billetter skal hentes senest 18.15.

 

De af os, der har tid og lyst, spiser sammen inden filmen på La Rustica (1.sal på Ro’s Torv) og mødes der kl 17.15.

 

Der er som regel også nogle stykker, der mødes efter filmen og får sig en kop te/kaffe/øl/vin/vand.

 

Tilmelding senest mandag den 29. april kl 20

 

Venlige hilsener

Kjeld U. Larsen og Sanne B. Larsen

 

til Sanne på mail : larsensannebannebjerg@gmail.com

 

Lidt om filmen:

'Gøg & Gokke' handler om Oliver Hardy og Stan Laurel, som helt tilbage i stumfilmens tid blev verdenskendt for deres komiske slapstik og herlige barnlige optrin.

Det er dog ikke kun deres fascinerende og tryllebindende komiske talenter, filmens instruktør Jon S. Baird har valgt at fokusere på, men årene efter de to komikeres imponerende karriere. 
Da duoen forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien, viser det sig, at de ikke nyder den samme popularitet som de tidligere gjorde i biograferne. Desuden går touren ikke helt som ønsket, og da også snart helbredet og deres indbyrdes forhold skranter, er spørgsmålet om denne rejse vil blive Stan og Laurels svanesang?


I hovedrollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses britiske Steve Coogan og John C. Reilly. Begge skuespillere har tidligere prøvet kræfter med både de komiske og dramatiske roller, og forstår sig glimrende på at veksle mellem de to genrer samtidig.


Filmens manuskript er skrevet Jeff Pope, der har fået til at opgave at bringe den komiske duo til live. Trods han store respekt for og fascination af de to komikere, er han gået til opgaven med et ønske om at beskrive dem som de mennesker, de hver især var på godt og ondt.


’Gøg og Gokke’ bliver en årets helt store filmoplevelse og med et tilbageblik på en tid, der var en gang. - Filmen er en del af Biografklub Danmark programmet.
Kilde: UIP

Instruktør: Jon S. Baird

Skuespillere: Steve Coogan, Shirley Henderson, Danny Huston, John C. Reilly, Nina Arianda

Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Tilbage