Vandreweekend ved Isøre.

26-04-2018 - 29-04-2018


Vandreweekend ved Isøre 
26. - 29.april 2018
[nbsp]
Isøre er et historisk navn for Rørvig-halvøen.
Kendt fra tidlige kongevalg og udgangspunkt for vikingetogter.
Udrejse torsdag den 26. april og hjemrejse søndag den 29. april.
Vi skal bo på en tidligere karantænestation ca. 1½ times kørsel fra København.
Feriekolonien Skansen ligger på en lyngbevokset, åben grund direkte ved vandet og op til fredede arealer. Koloniens navn kommer af de skanser, der blev opført i forbindelse med Englandskrigene (1807-1814) for at forsvare indsejlingen til Isefjorden. Huset blev opført som karantænestation efter den store kolera-epidemi i 1853.
DU skal være medlem af SRC for at deltage.
Det kan du blive via 
http://singlerock.dk/index.php/kobenhavn.html
 
DU skal også være i stand til at vandre i jævnt terræn 4 - 5 timer dagligt inkl. pauser i 2 dage. Du skal være indstillet på at deltage på fælles madlavningshold, at dele soverum med én eller flere andre, samt at medbringe eget sengetøj og egne nydelsesmidler. Og måske bidrage til underholdningen. Vi medbringer dansemusik og sanghæfter.
 
VIL DU MED, skal du som det første købe en pladsbillet på Place2Book.
(Se længere nede i teksten.) Den koster 150 kr. og refunderes ikke ved framelding. Til gengæld ved du straks, om du har fået en plads. Salget stopper, når der ikke er flere pladser, dog senest mandag den 19. marts. Derefter vil alle tilmeldte få besked om senest fredag den 23. marts at indbetale yderligere 650 kr. for deltagelse i turen. Overskridelse af betalingsfristen betragtes som framelding, og pladsen vil være tabt. 
Der udsendes også nærmere oplysning om formødet, der afholdes tirsdag den 17. april kl.19 i Virum.
 
PÅ FORMØDET aftales det bl.a., hvem der indgår i de forskellige madhold, hvem der indkøber madvarer, og hvem der kører med hvem. Udlæg for indkøb samt evt. efterbetaling til fællesudgifter afregnes på selve turen.
 
Vi planlægger VANDRETURE på omkring 15 km fredag og lørdag samt en kort tur torsdag, fredag og lørdag før aftensmaden (aktuelt madhold deltager ikke i aftenture). Søndag planlægger vi også en kort tur, inden kursen sættes mod det hjemlige. Det er et krav for deltagelse, at man kan vandre ca. 15 km med en hastighed på ca. 4,5 km i timen – vi skal nok holde pauser undervejs. Deltag på vandregruppens dagture, så du ved, hvad det går ud på.
http://singlerock.dk/index.php/kbh-Vandregruppen.html
 
INDKVARTERINGEN foregår med to-tre personer i hvert soverum - baderum og toiletter er til deling. BESPISNINGEN klares efter tur af madhold, så alle kommer til at bidrage. Der er plads til 30 deltagere. Søndag er der fælles oprydning inden afrejsen.
 
PRISEN FOR TUREN er budgetteret til omkring 800 kr. pr. deltager for overnatning, el, varme, kost og udflugter. HERTIL KOMMER udgifter til egne drikkevarer samt transport til og fra Skansen. Vi koordinerer fælles kørsel for at gøre transporten billigst mulig.
 
 
Evt. spørgsmål kan rettes til medlemmerne i vandreudvalget, når du TILFÆLDIGVIS møder dem på en dagtur, eller til hyttetur@kbh-src2.dk
 
Mange hilsner fra vandreudvalget:
Hans Henrik, Helle, Nina, Simone,Torben og Per.
 
Herefter er følgende ture planlagt:
Lørdag d. 13.maj: Vandretur med Per
--------------------------------
Lørdag d. 26.maj: Vandretur med Torben
---------------------------------
 Søndag d. 10.juni: Vandretur med Hans Henrik
--------------------------------
 Lørdag d. 1.juli: Vandretur med Per
 ---------------------------------
Søndag d. 8.juli: Vandretur med Nina
---------------------------------
Torsdag-sønd. d. 11.-14.oktober 2018: 
Vandreweekend Nora Mortensens Minde, Liseleje
---------------------------------
I foråret 2019 arrangerer en gruppe af SRC medlemmer en tur til Bornholm
--------------------------------------
Fredag-mandag 13.-16. september 2019: Vandreweekend Mols

 

Tilbage