Vandreweekend

11-10-2018 - 14-10-2018

Hyttetur og Vandreweekend i Nordsjælland

"Nora Mortensens Minde" i Liseleje

den 11.- 14.oktober 2018

 

Tag på feriekoloni. Tag med ud at vandre. Lav mad sammen med andre. Hyg dig.
Her er muligheden for at gå ca. 40 km i løbet af en forlænget weekend - og at gøre det i fællesskab med andre singler. 
Asserbo ligger omkring 70 km nordvest for København, ca. 12 timer til fods eller 1 time i bil fra Rådhuspladsen, og er et typisk nordsjællandsk sommerhusområde med plantager, klitter, strand og hav inden for gåafstand. Vi skal bo på Københavns Lærerforenings feriekoloni Noras Minde.

Den ligger
 på en stor naturgrund i udkanten af Liseleje Plantage, med det militære område Melby Overdrev til den anden side. Grunden giver masser af muligheder for boldspil og andre udendørs aktiviteter, og i plantagen, der går ned til en af de bedste badestrande i hele Nordsjælland, kan man gå mange dejlige ture.

 

 

Nora Mortensens Minde blev opført i 1911 af en forening af samme navn.
Foreningen var blevet oprettet til minde om Nora Mortensen, en københavnsk kommunelærerinde, som havde gjort et stort arbejde for at skaffe bl.a. tøj til fattige Vesterbrobørn. Foreningen havde rejst pengene til byggeriet gennem forskellige indsamlinger.
 Adressen er Norasvej 13, 3360 Liseleje. Detaljerede oplysninger: 

 

 
DU skal være medlem af SRC for at deltage. Det kan du blive via http://singlerock.dk/index.php/kobenhavn.html

 

 

DU skal også være i stand til at vandre i jævnt terræn 4 - 5 timer dagligt inkl. pauser i 2 dage. Du skal være indstillet på at deltage på fælles madlavningshold, at dele soverum med én eller flere andre, samt at medbringe eget sengetøj og egne drikkevarer - og måske bidrage til underholdningen. Vi medbringer dansemusik og sanghæfter.

 

 

VIL DU MED, skal du som det første købe en pladsbillet på Place2Book. (Se længere nede i teksten.) Den koster 150 kr. og refunderes ikke ved framelding. Til gengæld ved du straks, om du har fået en plads. Salget stopper, når der ikke er flere pladser, dog senest mandag den 3. september. Derefter vil alle tilmeldte få besked om senest fredag den 14. september at indbetale  yderligere 650 kr. for deltagelse i turen. Overskridelse af betalingsfristen betragtes som framelding, og pladsen vil være tabt. Der udsendes også nærmere oplysning om formødet, der afholdes tirsdag den 2. oktober kl. 19 i Virum.
 

 

PÅ FORMØDET aftales det bl.a., hvem der indgår i de forskellige madhold, hvem der indkøber madvarer, og hvem der kører med hvem. Udlæg for indkøb samt evt. efterbetaling til fællesudgifter afregnes på selve turen. 

 

 

VI planlægger VANDRETURE på omkring 15 km fredag og lørdag samt kortere ture torsdag efter ankomst og søndag før hjemrejse. Vi regner med at gå 4 - 5 km i timen alt efter forholdene og at holde pause mindst en gang i timen. Deltag evt. på vandregruppens dagture, så du ved, hvad det betyder i praksis. 

 

 

 

INDKVARTERINGEN foregår med to-tre personer i hvert soverum - baderum og toiletter er til deling. BESPISNINGEN klares efter tur af madhold, så alle kommer til at bidrage. Der er plads til 30 deltagere. Søndag er der fælles oprydning inden afrejsen. 

 

 
PRISEN FOR TUREN er budgetteret til omkring 800 kr. pr. deltager for overnatning, el, varme, kost og udflugter. HERTIL KOMMER udgifter til egne drikkevarer samt transport til og fra stedet. Vi koordinerer fælles kørsel for at gøre transporten billigst mulig.

 

 

 

 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til medlemmerne i vandreudvalget, 
når du TILFÆLDIGVIS møder dem på en af dagturene, eller til hyttetur@kbh-src2.dk

 

Mange hilsner fra vandregruppen, 

 

Hans Henrik, Helle, Nina, Per og John 


 


Herefter er følgende ture planlagt:

I foråret 2019 arrangerer en gruppe af SRC medlemmer en tur til Bornholm

--------------------------------------
Fredag-mandag 13.-16. september 2019: Vandreweekend Mols. 


 

 
Tilbage