Sejlads i Græske Øhav

10-08-2019 (17:15)


Sejlads i Græske Øhav

fra 10.august til 21.september 2019.

Kære medlemmer.
 
Jeg forsøger nu for 12 år i træk, at arrangere sejlads i Grækenland. Udgangspunktet er Alimos Marina, Athen, og alle ture slutter også i Alimos Marina, Athen.
 
Prisen for en uges sejlads er  2.980 kr. Dobbelt op ved 14 dage.
 
Yachten er en Bavaria 49 fra 2003 og en Bavaria 50 cr. fra 2008.
Har tidligere år sejlet med Bavaria 49. Begge har 10 faste sovepladser samt 3 badeværelser. Max. besætning pr. tur sættes til 8 personer incl. skipper.
 
Jeg påtager mig skipperrollen kvit og frit, ligesom den rabat jeg kan opnå ved tidlig bookning, den lange lejeperiode og kunde gennem 12 år i træk, kommer os alle tilgode.
 
Denne fordel inklusiv sparet skipper.betyder, at rabatten svarer til en rabat på 46% af listeprisen.
 
Sejladserne foregår i perioden 10/8 - 21/9 2019. 3 uger er allerede besat af tidligere års deltagere.
 
Sejladsernes længde kan være på en uge eller 14 dage.
 
Sejladserne vil foregå mellem Athen og bunden af Monemvassi og op langs østkysten af Peloponese gennem Hydra golf og Saroniske golf. Denne tur vil primært være for personer, der ikke har deltaget før, da det er et fantastisk område med charmerende havne at sejle i. 
 
For tidligere deltagere kan en tur gennem Corintkanalen og videre til Patras, Lefkas og Zakyntos komme på tale. Afgiften for sejladsen gennem Corintkanalen koster dog mellem 250 og 300 euro hver vej, og turen gennem Corintstrædet er meget lang.
 
Man skal selv sørge for transport t/r Athen. I øjeblikket er prisen ca. 1.200 kr. Jeg har i dag selv købt enkeltbillet til Athen med Aegian Airlines for 428 kr.
 
Skibskasse: Alle deltagere inklusiv skipper, lægger et beløb i skibskassen. Sidste år beløb det sig til mellem 125 euro og 165 euro pr. person pr. uge. Dette beløb dækker morgenmad, frokost ombord, aftensmad på restaurant inkl. øl, vin, vand, havnepenge og diesel. Det er dog en forudsætning, at vi spiser som grækerne, og vi er 8 personer inkl. skipper ombord. Er der for meget eller for lidt i skibskassen, fordeles den ud eller der opkræves ekstra, når vi den sidste dag har tanket diesel i Alimos Marina.
 
Her gælder først til mølle...
 
Er der interesse, vil jeg bevæge mig til København, hvor jeg vil præsentere turene og svare på spørgsmål, inden endelig og bindende tilmelding foregår.
 
Jeg har ikke økonomisk udbytte af dette arrangement.
 
I er velkommen til at henvende jer på Email: janjackan@gmail.com 
 
Med venlig Hilsen
Jan Andersen 

 

Tilbage