U D S O L G T Oplevelsestur Bornholm

29-05-2019 - 02-06-2019

 

Alle 40 pladser er nu afsat. 

 

Det sker undertiden, at nogen bliver nødt til at melde afbud. Er du interesseret i at få besked, hvis der af den grund skulle blive ledig plads, kan du komme på venteliste ved at skrive til mail-adressen svaneke2019@kbh-src2.dk 

 

Overlevelses- og vandreture på Bornholm
29.maj 2019 - 2.juni 2019.

 
Ja, I læste rigtigt med årstallet - gode planer kan ikke annonceres for tidligt.

Vi har holdt INFOMØDE den 30.oktober, hvor vi kom med flere detaljer om indhold, nye lave færgepriser mm. 

Det vil være plads til 40 deltagere og det foreløbige budget lyder på ca. 1000 kr. pr. person til ophold og mad, excl transport til og fra øen og egne drikkevarer.
 
Tag med på feriekoloni på Bornholm. Lav mad i fællesskab og hyg dig sammen med andre singler. Her er mulighed for at vandre i kuperet klippelandskab, bade i Østersøen, besøge lokale seværdigheder som fx Hammershus, Dueodde, en rundkirke, et silderøgeri og måske Oluf Høst Museet i Gudhjem, Svaneke Bryghus og måske Christiansø. Vi skal bo på Københavns Lærerforening koloni Naboen i den sydlige udkant af Svaneke med direkte adgang til stranden ved Hullehavn. Der er 55 sengepladser, men vi har sat grænsen ved højst 40 deltagere. Adressen er Sydskovvej 11, 3740 Svaneke. 
 
DU skal være medlem af SRC for at deltage. 
 
DU skal være indstillet på at deltage på fælles madlavningshold, at dele soverum med en eller flere andre, at medbringe eget sengetøj og sørge for egne drikkevarer (det er muligt at indkøbe lokalt). Du forventes i øvrigt at deltage i andre fælles aktiviteter og måske bidrage til underholdningen. VI medbringer dansemusik og sanghæfter og kommer med oplæg til de fælles aktiviteter, herunder 10 - 15 km vandring i ujævnt klippelandskab.
 
INDKVARTERINGEN foregår med to-tre personer i hvert soverum, herunder i køjesenge. Baderum og toiletter er til deling. BESPISNINGEN klares efter tur af madhold, så alle kommer til at bidrage. VI sørger for indkøb til madlavningen. Søndag er der fælles oprydning inden afrejsen. 
 
PRISEN FOR TUREN er budgetteret til omkring 1.000 kr. pr. deltager for 4 overnatninger, el, varme, kost, friluftsbad og nogle vandreture. HERTIL KOMMER udgifter til egne drikkevarer, evt. entré-billetter efter eget valg samt transport til og fra stedet. 
 
Vi koordinerer fælles kørsel for at gøre transporten billigere. Der er ca. 100 km fra Kbh via Øresundsbroen til Ystad, ca. 1½ time med Bornholmerfærgen og ca. 30 km fra Rønne til Svaneke. Samlet ca. 3 timer undervejs. Transportudgifter, dvs bro, færge + højst 2 kr. pr. kørt km, deles ligeligt mellem alle i bilen og afregnes direkte med chaufføren.
 
Så snart det er muligt, vil vi give besked om sammensætning af kørehold, så chauffører kan booke færgebilletter. Aht. til økonomien tilstræber vi at få fyldt deltagende biler helt op. Husk, at der ikke skal medbringes madvarer, og at drikkevarer kan købes lokalt fx i Svaneke Brugs.
 
VIL DU MED, skal du som det første købe en pladsbillet på Place2Book. (Se længere nede i teksten.) Den koster 150 kr. og refunderes ikke ved framelding - bl.a. fordi der allerede nu har været udgifter til planlægning af turen. Til gengæld ved du straks, om du er sikret en plads. Salget stopper ved maks. 40 pladser, dog senest søndag den 20. januar aht. den videre planlægning. Alle tilmeldte få besked om senest fredag den 8. februar at indbetale  yderligere 850 kr. for deltagelse i turen. Overskridelse af betalingsfristen for restbeløbet betragtes som framelding, og pladsen vil være tabt. 
 
Efter endelig tilmelding og betaling vil vi lave en samlet deltagerliste med inddeling i madhold, fordeling i soverum og sammensætning af kørehold. Den udsendes til alle deltagere med nærmere oplysning om et for- og hyggemøde, der afholdes lørdag den 27. april kl. 15 på Østerbro.
 
KØB DIN PLADSBILLET HER:
 
 
Hvis der er udsolgt, og du ønsker at komme på venteliste til en ledig plads / afbud, 
kan du skrive til svaneke2019@kbh-src2.dk  
Evt. spørgsmål om turen kan også sendes til den adresse.
 
Mange hilsner fra Bornholmer gruppen, 
Merete, Lene, Bente, Ketty, Hans Henrik og Tove
 
 
tl_files/Koebenhavn/IMG_20130718_151733.jpg  tl_files/Koebenhavn/IMG_20130824_104515.jpg

 
 

Tilbage