Luksus camping ved Høve

11-07-2018

 

5 dages luksuscamping på Høve Camping
(tæt ved Asnæs og Vig)
 
 
 
Hej dejlige kvinder og mænd
 
Det er snart sommer (om cirka 5 måneder).
 
Jeg vil spørge DIG, om du vil med.... sammen med din veninde/ven... eller alene... på luksus camping på Høve Strand Camping (du Googler selv).
 
Jeg tilbyder for cirka 150 kr pr dag en boksmadras, solskin, morgenkaffe og en venlig guide (moi).
 
Jeg lejer 4 telte, som har udstyr. Så vi kan være 12 deltagere. 3 i hvert telt.
 
Det koster konkret 70 kr for en voksen og 150 kr for teltet, som vi skal deles om + lidt til kaffe/te.
 
Så sover i et telt med højt til loftet cirka 2,5 meter. I kvindetelt for 3 personer, eller mandetelt.
 
Hvis du ikke er til camping og at sover på jorden sammen med myrer, så besøg hjemmesiden. Du sover på en seng.
 
Fra denne perle i Danmark kan du/vi tage ture til Rørvig (dag 1) hvor du spiser frisk fisk... eller Nykøbing Sj (dag 2)... hvor du køber den gule sommerkjole du altid ville have men aldrig fik købt... eller vi tager til Ordrup næs (dag 3) og sidder 50 meter over havet på skrænten og drikker vin mens solen forsvinder ned i havet.......((O)).........
 
Det er godt at have en bil. Det har jeg ikke. Men når nu 6 dejlige kvinder og 6 dejlige mænd vil deltage i mit arrangement så finder vi ud af transport. Jeg låner eller leger en bil, så har vi eeen bil.
 
Når solen vækker dig om morgenen, så mødes vi ved kiosken og får kaffe. inden vi bader sammen i det dejlige varme vand (10 grader+)... og bagefter spiser vi morgenmad sammen.
 
I løbet at dagen laver vi noget sjovt, og kl. 16 tager nogle af os shuttelbussen (hvis du har et Vig-armbånd til bus og festival) til VIG FESTIVAL, hvor vi danser til den lyse morgen og tager Shuttelbussen tilbage til vores seng.
 
Så datoer.... vi kommer den 11.juli og de fleste tager hjem søndagen efter, men du kan blive så længe du vil..... og der er mulighed for 12 deltagere, så hold dig ikke tilbage...... og flere hvis du selv tager et telt med.
 
Billedresultat for luksuscamping høve
OK
 
1. Du vil vide mere.... ring 26 79 89 92 til moi, Thomas Bo
 
2. Du vil være først til mølle sikker på DIN plads.... så bekræft din tilmelding ved at sende 10 kr til Mobile Pay 26 79 89 92.
Skriv dit navn og email i besked.
 
3. Du vil høre pause musik i 30 min og indtaste dit cpr nr og adresse samt personlige data... ring til You See. på 70 70 40 40
 
Jeg ser frem til at høre fra dig være sammen med dig.

 
Kærlig hilsen
 
Thomas Bo Jensen, 59 år og skolesekretær, glad for naturen, musik og meget andet.

 

 

Tilbage