Velkommen til Single Rock Café i Horsens

Vestergade 7B 3. sal

 

 

tl_files/Horsens/Her bor vi -2.jpg


 HUSK 

Vi cykler hele sommersæsonen om tirsdagen

Vi mødes på P-pladsen Vitus Berings Plads

hver tirsdag kl.18.30

 

Sæsonen slutter sidst i september.

Cykelturene vil til start være på omkring 15 – 20 km.

Hen over sommeren bliver turene lidt længere, efterhånden som deltagerne kommer i træning.

Der vil være mulighed for at deltage på 1 – 2 længere heldagsture i perioden.

 

Der er ingen krav til hvilken cykel. Dog skal man huske cykelhjelm og påklædning som gør en synlig i trafikken.

Cykelturene er for betalende medlemmer af SRC.

Følg med på FB hvor turene bliver slået op samt hvis de aflyses pga. dårligt vejr.

 

Tovholder: Lisbeth Lemming. 

Mobilpay

tl_files/Horsens/MobilPay QR.jpg

SRC Horsens konto nr.:

Spar Nord 9211-0350068945

 


Single Rock Cafe Horsens er stedet, hvor du som single kan møde voksne mennesker. Du har her mulighed for at skabe dig et andet netværk end det, du måske kommer fra.

 

De fleste af os er i fyrre - halvtreds års alderen med lidt spredning til hver side.

 

Vi lægger vægt på, at det ikke er et dating område. Det er derimod et sted, hvor vi sammen skaber en atmosfære, der er behagelig at være i. Vi hjælper hinanden med at skabe aktiviteter, der passer til os og som vi holder af.

 

Vi mødes hver fredag kl. 19:00 - 22:00 i vores lokaler, hvis der ikke er andre arrangementer. Se ude til højre i kalenderen. Adressen er Vestergade 7B. Det er inde i gården og så op på 3. sal.

Her kan du købe øl, vin og vand. Der er kaffe på kanden og snakken går oftest livligt. Der kan være nogle der tager sig et spil kort, eller hvad man nu finder på. Vi har en dejlig stor tagterresse, der bliver flittigt brugt i sommerperioden.

 

Vi har en del faste arrangementer: cykelture, gåture, kortspil, fester og traditionelle arrangementer såsom jule- og påskefrokost. Du kan se mere om disse arrangementer her på siden under kalenderen ude til højre. Derudover arrangerer medlemmerne spontant forskellige ting. Biografture, Grillaften ved Langelinje, bordtennis m.m.

 

Netop fordi vi har vore egne lokaler, hvor vi kan samles og være os selv, er vi nødt til at betale et mindre beløb for at være medlem. Du er under alle omstændigheder velkommen til at besøge os for at se om det måske er noget for dig, det koster ikke andet end turen op ad trappen og det du måske nyder i løbet af aftenen.

 

Der vil altid være nogen, der byder dig velkommen, så du behøver ikke være bange for at komme til at stå for dig selv uden at nogen tager sig lidt af dig. Vi lægger vægt på den gode tone, og vi er venlige og hjælpsomme overfor hinanden. Den gode humor er vigtig for os, der er intet som et godt grin; så mød frisk, vi glæder os til at se dig.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i tidsrummet 17.00 - 18.00 på Tlf: 50 32 86 66