Velkommen til Single Rock Cafe i Horsens

Vestergade 7B 3sal

 

 

tl_files/Horsens/Her bor vi -2.jpg


 

                                                                                      

 

HUSK!

Medlemsmøde på fredag

18. januar 2019 kl. 18.30


 

 

tl_files/Horsens/Clip art/INFO/moed_os_paa_facebook.jpg


                                                                                      
Generalforsamling i Single Rock Café Horsens

fredag den 15. marts 2018, kl. 18.00

i klubbens lokaler Vestergade 7B


Tryk her for se dagsorden til generalforsamling

  

Mobilpay

tl_files/Horsens/MobilPay QR.jpg

SRC Horsens konto nr.:

Spar Nord 9211-0350068945

 


Single Rock Cafe Horsens, er stedet hvor du som single kan møde voksne mennesker. Du har her mulighed, for at skabe dig et andet netværk, end det du måske kommer fra.

 

De fleste af os er i fyrre - halvtreds års alderen med lidt spredning til hver side.

 

Vi lægger vægt på at det ikke er et dating område. Det er derimod et sted, hvor vi sammen skaber en atmosfære, der er behagelig at være i. Vi hjælper hinanden med at skabe aktiviteter der passer til os og som vi holder af.

 

Vi mødes hver fredag kl. 19,00 - 22,00 i vore lokaler der ligger Vestergade 7B hvis der ikke er andre arrangementer. Se ude til højre i kalenderen. Det er inde i gården og så op på 3. sal.

Her kan du købe kaffe, øl og vand. Snakken går oftest livlig og der nogle der tager sig et spil kort, eller hvad man nu finder på. Vi har en dejlig stor tagterresse, der bliver flittigt brugt her i sommerperioden.

 

Vi har også en del faste arrangementer : cykelture, gåture, bowling osv. Du kan se mere om disse arrangementer her på siden under kalender ude til højre.

 

Netop fordi vi har vore egne lokaler, hvor vi kan samles og være os selv, er vi nødt til at betale et mindre beløb for at være medlem. Du er under alle omstændigheder velkommen til at besøge os for at se om det måske er noget for dig, det koster ikke andet end turen op ad trappen og det du måske nyder i løbet af aftenen.

 

Der vil altid være nogen der byder dig velkommen, så du behøver ikke være bange for at komme til at stå for dig selv uden at nogen taget sig lidt af dig. Vi lægger vægt på den gode tone og vi er venlige og hjælpsomme overfor hinanden. Den gode humor er vigtig for os, der er intet som et godt grin så mød frisk, vi glæder os til at se dig.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i tidsrummet 17.00 - 19.00 på Tlf: 50 32 86 66