Single Rock Cafe Aalborg

Vi er en del af en forening, med rundt regnet 2.000 medlemmer hvor målgruppen er 30+. Foreningen har til formål at bibeholde netværket for singler – der er 12 lokale foreninger fordelt over hele landet. Alt arbejdet bliver udført af frivillige medlemmer. Har man medlemskab et sted, giver det adgang til alle Single Rock-foreningerne.

Foreningens formål er at synliggøre og legitimere singlekulturen via etablering og organisering af flere og nye muligheder for kontakt og aktiviteter singler imellem.

Vi vil gerne slå en pæl igennem de fordomme, der til tider hersker om landets Single Rock-foreninger, at det blot er et ”scorested”. Men korrekt er det da, at folk kan mødes og sød musik opstår, nogen er sågar blevet gift med en, de har mødt i Single Rock. Men Single Rock er mere end det, mange kommer for at møde andre singler og stifte venskaber.

Ud over festerne er der forskellige arrangementer, feks. naturoplevelser, madklub, bowling, rejser, sport, spilleaftner, spiseaftner og dans