Historien om Single Rock Café

tl_files/Koebenhavn/old-book-theme-image-2-26375333 (246x160).jpgSingle Rock Café (SRC) København er en ukommerciel forening for singler.

Alle aktiviteter og alt arbejde er baseret på frivillig indsats af bestyrelse og medlemmer.

SRC bevægelsen begyndte i Århus i 1996, og tæller pr. i dag ca. 10.000 medlemmer fordelt på mange byer i hele Danmark.
Single Rock Café København blev stiftet i februar 2001

Formålet med SRC er at synliggøre singlekulturen, og det i en tidssvarende form. Det er IKKE SRC' s hensigt, at knække statistikken ved at være 'enkebal' eller kontaktsted. SRC er et sted for singler, hvor medlemmernes ønsker og behov er mange og forskellige.

Den primære målgruppe er single kvinder og mænd i alderen 40 - 60 år.
SRC er mange andre aktiviteter end 'blot' festerne - se en oversigt over aktiviteterne til venstre ...

Web-siderne om foreningen redigeres pt. af Anne Brandstrup.